vineri, 30 mai 2008

ARAD si Alba Iulia

Interesanta iesire........... plina de multe evenimente si multe chestii, oameni si situatii.
Sa incep cu inceputul. Sambata (24.05.2008) dimineata la ora 3 trezirea, la 4 plecarea, la 6 iesirea propriu-zisa din Bucuresti pt ca am facut primul popas in benzinarie si am facut sport matinal cu Miriam la spalat parbrizul, oglinzile, geamul spate, etc. Si da-i si freaca si da-i si sterge si iar freaca si iar sterge :)) Ma rog, la 6 am zis ca e ok, putem merge. Si am mers. Bestial drumul, in viteza facut, soare si peisaje superbe. Oprit de 2 ori in benzinarii, ultima oara la intrarea in Sibiu unde a urmat operatiunea "stersul si frecatul" nr. 2 pt ca la 140/h se sinucisesera toate mustele si alte insecte pe parbriz :)). Am mers frumos pana in intrarea in judetul Arad cand au dat navala tirurile si nu s-a mai putut depasi, deci ne-am linistit :)) Am ajuns in Arad la 12:30-13:00. Am facut 6 ore fara opriri :D

Am vrut sa ne plimbam prin Arad, ni s-a comunicat ca nu avem ce vedea. Deci: in orice alt oras, comuna, sat ai ce sa vezi cand vi de la betoanele capitalei! Sa fie clara faza asta! Deci nu ne-am plimbat. Am mers direct in Port Arthur. La 16:00 eram acolo. Interesant locul dar ce mi-a placut cel mai tare, a fost socul celor care nu stiau ca venim :)) adica Six-ul, Habar-ul si mai ales CARGO, cand ne-au vazut.

Faine concertele Six, Habar si Terra. Misto si locatia desi ma asteptam sa fie mai amenajata. Berea rece si micii buni. Lumea faina, atmosfera plictisitoare pana mai pe seara, intalnire cu oameni cu care am vorbit numai online (Gabi), cu altii pe care eu ii stiam dar ei nu sau nu isi mai aduceau aminte (Bianca Pilan) si cu altii pe care ii stiam numai din poze (Dora Igrisan, Tavi Draja) :)

Cargo tare, cu artificii, cu pana de curent, cu bikeri in fata (unul cu motorul, altii fara motor dar cu alcoolul), pustime care se agita, cu poze, cu tot tacamul.
Cea mai tare faza a fost schimbul de intrumente intre Baciu si Alin pe "Nu mai am tigari". Baciu a cantat la bass si Alin la chitara iar piesa a sunat impecabil, ca si cum toata viata lui Baciu a cantat la bass si la fel, Alin la chitara! Foarte tare! Bravo! Asta insemna sa fi profesionist!

Una peste alta, a fost FOARTE TARE ARADUL. Noaptea neplacuta, dar ma rog...... a venit dimineata si am plecat repede..... si am facut poze in Arad si o sa constatati ca ai ce sa vezi in Arad (locul 3 la preferinte, dupa Sighisoara -evident nr. 1- :D si Alba Iulia).

Ne-am oprit in Alba Iulia sa ii arat cetatea lui Miriam si eu sa o revad a tzshpea oara :). Si am facut poze si am vazut al 2 lea curcubeu, am vazut si o mireasa, am baut o cafea in Pub 13 ca eram rupte (buna cafeaua acolo si mai ales tare, asa cum necesitam noi). Bestial Pub 13. Am ramas surprinsa pt ca eu cunoscand Cetatea de multi ani si stiind ce era acolo, mi-a placut ce vad. In locul unde acum este Pub 13 era Crama.

Am plecat din Alba si am prins si accident la intrarea in Sibiu, cu coloana de 30 de km, accident naspa cu multi morti, produs la intrarea in Sibiu. Ma rog...... se intampla si d-astea in trafic.

Si am ajuns in Bucuresti la ora 5, rupte, a 2a zi, adica in aceeasi zi, am fost praf, dar a meritat totul: drum, oboseala, surpriza facuta, lumea din Arad.
steagul Finlandei in Pub 13



si un afis la intrarea/iesirea din Pub 13
ALBA IULIA
troita din fata Catedralei Ortodoxe

Catedrala Ortodoxa
zid

un perete al Catedralei Romano-Catolice


si am urcat la orga :D
aici orga mica

si orga mare


si ne-a cantat baiatul din biserica si ne-a placut foarte mult....
una din portile Cetatii, cea de jos, dinspre orasul nou

al 2lea curcubeu

Traseul celor trei fortificatii

Mihai Viteazu
ARAD




(by Gabi)
(by Gabi)


(by Gabi)

(by Gabi)


cu Manu


cu Gabi :D

si motoareeeeeeeee

SIX

HABAR


SI IAR MOTOAREEEEEEE
peisajele superbe de pe drum



marți, 20 mai 2008

Before

Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.

vineri, 16 mai 2008

O seara frumoasa...

... foarte frumoasa! Mi-am adus aminte de studentie, cand nu aveam griji si cand ma culturizam mai des, cand mergeam la teatru, film sau opera pe langa concertele rock nelipsite pana in prezent, cand ma plimbam prin parcuri si ma bucuram de fiecare peisaj. Mi-e dor de acele vremuri. Din pacate suntem foarte preocupati in fiecare zi de problemele existentiale incat uitam de noi si de hrana spirituala fara de care nu am fi oameni, am fi legume sau animale.
Aseara am fost prin Herastrau si dupa, la teatru in Laptarie, am vazut o piesa numita "Si caii se impusca, nu-i asa?" cu o Maia Morgenstern EXTRAORDINARA!
"Si caii se impusca, nu-i asa?" este un spectacol care te invata cum sa nu te lasi manipulat, umilit si folosit. Un spectacol care te invata cum sa faci diferenta intre un zambet sincer si unul ipocrit, intre un gest curat si unul pervers, intre o lume adevarata si una falsa. Si poate esential: este un spectacol din care poti sa inveti cum sa nu alergi toata viata pentru nimic.

Herastraul












vineri, 9 mai 2008

O tempora, o mores....

Studentie.... Ce ani frumosi!


Gradina Cismigiu

Este un loc plin de amintiri si multe semnificatii pt mine, un loc care ma linsiteste si locul in care am facut primele poze cu camera digitala primita cadou :) Enjoy!