duminică, 29 iunie 2008

CARGO - Tirgoviste, turneul Timisoreana

Sambata dimineata, adica la 12 :))! Trezirea, cafeaua si mai ales lenea de prima zi de weekend! Cu cafeaua in nas si in vena se produce conferinta pe messenger intre noi 3 (eu, Miriam si Ice) cum facem, daca facem si la ce ora facem, mai facem sau nu? Caldura mare afara, lipsa de chef maxima pana s-a intamplat inceputul de vijelie si a venit racoarea si brusc ne-a venit cheful si am hotarat: facem, adica mergem :)). La 6 plecarea la 7 eram in Targoviste, plouase si era racoare, ne-am intalnit cu lumea (Cargo si Six) inainte de concert, ne-am infipt in mici pt ca am venit cu foamea in gat :)) si intr-o bere (eu) si ice tea fetele cu covrigul ;)) La 8, asa cum scria la program, au inceput Six. Am facut 5 poze si am ramas fara baterii X-( , aveam set de schimb la mine de 4 baterii si asa "bune" au fost ca nu a mers nici una. Deci am ramas cu 5 poze facute la Six. Dupa ce au terminat Six de cantat, m-am dus in primul magazin si mi-am luat baterii >:).

Si au urmat Cargo! Au inceput in forta, au continuat la fel si au terminat cam la fel. Publicul bestial in Tirgoviste. La "Aproape de voi" si "Ploaia" au cantat si l-au acoperit pe Baciu care era la microfon. BESTIAL! Mi-a placut la maxim concertul, am cantat si am topait si am facut poze si m-am simtit super. Nu am fost singura care am facut poze. Din public evident ca a facut toata lumea care avea camera foto poze, dar s-au facut si de pe scena poze catre public, fotograful trupei Cargo fiind Tavi :).
Am si eu un mare OF: mi-e dor de "Povestiri din gara" live........tare mi-e dor.....acasa cel putin am tocit cd-ul XXII :) Sper sa o introduca in playlist in curand.

Dupa concerte am fost cu Six pe o terasa mult cautata si descoperita prin operatiunea "suna un prieten", sunand Ice la un prieten al nostru care e tirgovistean, prieten care ne-a spus unde se poate bea ceva la ora aia (adica 23:00) in Tirgoviste. Si a fost super misto.
Urmeaza pozele, nu sunt in oridinea petrecuta dar nu am descoperit inca cum se procedeaza sa fie in oridine pentru ca nici nu m-am omorat sa aflu :))

poze facute pe drum cu cerul dupa ploaie






poza mea preferata ;))












sâmbătă, 28 iunie 2008

CARGO in Piata Constitutiei

Intr-o zi de joi, ca asa-i la noi :D la ora 6 si ceva aproape 7, dupa o zi super balamucita la birou, ma intalnesc cu Ice sa mergem in Piata la cocert. Ajungem terminate si ofilite :)), caldura mareeeeeeeeeee, am prins repetitiile, am facut poze, in timpul concertului a ajuns si Miriam, concertul a fost fain, putina lume dar sunetul bun, meciul de dupa (Spania-Rusia) frumos, m-am bucurat ca a batut Spania :D si imi doresc si sper sa ii bata si pe nemti duminica >:).

Repetitii







Si concertul








miercuri, 11 iunie 2008

Regulament casnic valabil pe perioada 07 - 29 Iunie 2008

Vechimea lui dateaza de cateva zile inaintea zilei de 7 iunie, dar am uitat sa-l pun pe blog. Deci, pt cei care nu sunt liberi de contract si au dat cu subsemnatul la primarie, s-a inventat acest regulament. Succes! >:)

1. In timpul Campionatului European, barbatul are puteri discretionare si exclusive asupra receptorului TV si a telecomenzii aferente.
2. Sotia / prietena se ocupa in acest timp in tacere de treburile gospodariei.
3. Inaintea fiecarui meci se va asigura sotului o lada de bere RECE cat mai aproape de fotoliu. In lipsa berii, aceasta poate fi inlocuita cu Johnny Walker, Jack Daniels, Bacardi sau Curvoisier insotite de Cola rece sau cuburi de gheata.
4. In timpul jocului va fi interzisa categoric prezenta feminina in camera de vizionare.
5. La pauza, se suspenda interdictia de intrare pentru femei. In acest timp ele vor debarasa incaperea de eventualele sticle sau alte recipiente goale pe care le vor inlocui cu altele pline si reci. La nevoie vor improspata si eventualele gustari (covrigei sarati, chips-uri s.a.m.d). In acest timp se va evita galagia produsa de pungi, farfurii, etc.
6. Cel tarziu cu 30 de minute inaintea inceperii jocului, se va oferi sotului o masa pregatita cu dragoste. Pentru a nu deranja pregatirea psihica a sotului dinaintea meciului, se interzice orice manifestare verbala a sotiei.
7. In timpul CE se va renunta total la orice activitate menita sa perpetueze specia. De asemenea se interzice purtarea oricarui articol de imbracaminte care ar putea trezi sotului porniri sau dorinte de perpetuare.
8. In cazul in care BARBATUL in marea sa marinimie va permite sotiei sa-si arunce cateva minute privirea la meci, aceasta va renunta total la expresii care exprima abisul intelectual fotbalistic al acesteia de genul: "E frumusel Mutu asta" sau ce inseamna "ofsaid". Eventual aceste atitudini pot fi reprimate si prin actiuni verbale violente.

Dragi femei, daca veti respecta aceste regului de comportament, sotul va va multumi si va incerca:
- sa nu verse berea sau sa rastoarne scrumiera
- sa nu faca firimituri pe o raza de 3 metri in jurul jiltului si
- la consumarea celor de la cap.6, sa nu reaminteasca de calitatile culinare ale mamei sale.

Parcul Carol I

Ieri m-am plimbat cu treburi prin zone mai necentrale ale Bucurestiului si am traversat parcul ca sa scurtez drumul si in drumul cel scurtat am facut si ceva poze :D












joi, 5 iunie 2008

Hai-hui prin Bucuresti

Desi Bucrestiul acum e cunoscut ca cel mai mare si urat si aglomerat oras din tara, totusi inainte se numea Micul Paris, iar din acel mic Paris au mai ramas unele urme... pe care insa, din pacate, le observi numai daca esti atent. Mi-am propus sa fac un album cu cladirile istorice din Bucuresti si nu numai, insa ieri am facut numai cateva poze pt ca nu am putut din cauza soarelui, dar sunt insistenta si o sa fac ce mi-am propus :D

Fantana Sarindar din fata Cercului Militar

Muzeul de Istorie

Palatul de Justitie

Ma rog... nu m-am putut abtine, evident :D

Suzuki Marauder

Yamaha V-Star

Un bloc interesant la intersectia Calea Victoriei cu Bdul Natiunile Unite (in spatele lui e sediul facultatii unde am "slujit" 4 ani)

Capsa

Cercul Militar si soarele nesuferit :)

Calea Victoriei

Palatul CEC

Un hol exterior la Bucharest Financial Plazza

Sala Palatului
Biserica Creţulescu, cunoscută şi sub grafia Biserica Kretzulescu

Biserica Creţulescu (detaliu)

Biserica Creţulescu (trotuar)

"Statuie" din iarba in fata Ateneului Roman

Ateneul Roman

Carol I in fata Bibliotecii Centrale Universitare

Muzeul de Arta

Biblioteca Centrala Universitara "Carol I"