miercuri, 30 iulie 2008

2 roti....

Una din marile pasiuni: motociclismul si tot ce inseamna el











luni, 21 iulie 2008

AMORPHIS 09.02.2008



Si pentru ca ce am inceput ieri sa aiba continuitate........cam asa a fost la Bucuresti! Enjoy!
Pozele sunt luate de pe forumul Amorphis.










duminică, 20 iulie 2008

REMEMBER SIBIU 15 IULIE 2006


MY PRECIOOOOOOOOOUUUUUUUSSSSSSSSS! :))
de la Tomi Koivusaari

si celelalte toate :)

Au trecut exact 2 ani pe 15 iulie de cand mi s-a implinit un mare vis. Am asteptat 14 ani dar a meritat.
La inceputul lunii aprilie 2006 a fost scos albumul "Eclipse"; am facut comanda in Franta si de ziua mea, pe 13, l-am primit :D si dupa ziua mea, am auzit ca o sa cante Amorphis in tara, trupa al carei mare fan sunt din 1992 :) si am zis : "ce vrajeala!", dar in sinea mea speram sa fie adevarat. In mai mi s-a confirmat si de atunci am fost in extaz maxim pana in iulie; mi-am programat concediul ceva de genul: "in perioada aia vreau concediu ca daca nu, imi iau concediu definitiv, sub forma de demisie" :)). Fac d-astea ;)).
Am participat la un concurs pe site-ul artmania unde am raspuns la niste intrebari nu chiar usoare despre Amorphis si intr-o zi normala din saptamana imi suna telefonul si o voce imi spune ca am castigat invitatia in culise inainte de concert (Meet and Greet AMORPHIS). Am fost asa de fericita incat am sarit in sus de bucurie la modul propriu pe strada :)). Pe 15 iulie, i-am vazut, am intrat cu ei in cafeneaua unde se tinea intalnirea (Kultur Cafe), pur si simplu din intamplare [eram la masa pe terasa cafenelei cu Lenti si ii aratasem ca am castigat invitatie de intrat si intalnit cu Amorphis, adica ma laudam :)) cand Esa, Tomi K, Tomi J, Santeri, Niclas si Jan se indreptau spre locul de intalnire, eu ma uitam la ei fascinata (nu-mi venea sa cred ca ii vad in realitate) si Lenti m-a "trezit" spunandu-mi: "intra cu ei acum, ce astepti?" :)). Lenti stie cat de mare si vechi fan al lor sunt]. Si am intrat cu ei si printre ei. Cineva (de la cafenea sau de la Artmania, deci o romanca) care se ocupa de intalnirea trupei cu fanii m-a luat drept finlandeza, probabil pt am intrat cu ei si or fi crezut ca sunt din stuff-ul lor sau pt ca semanam cu ei (la fel de blonda si la ten si la par si cu ochii albastri), sau din ambele motive :)). M-a abordat in engleza acea persoana si i-am zis in romana ca-s romanca si sunt numai fan si a fost foarte surprinsa :)). Foarte mandra m-am simtit ca pot trece drept finlandeza printre finlandezi, si nu e prima oara cand mi se intampla asta :D.
A fost cea mai frumoasa zi din viata mea. Cum am scris si pe blog la Alin, acel moment e unic si nemuritor. Am facut poze si am vorbit, mi-au semnat CD-ul toti, am fost singura care aveam CD-ul din 2006 scos cu 3 luni inainte de concertul de la Sibiu, au fost foarte surprinsi si incantati din "cauza asta", Tomi Koivusaari (preferatul meu, fosta voce si chitara, actualmente numai chitara) mi-a scris pe CD: TO KARELIA!
Si, probabil ca sa fie totul minunat, i-am revazut in 2008 in concert, de data asta in Bucuresti, m-au recunoscut si a fost super concert, super atmosfera si minunat de frumos! Si daca in 2006 am plecat cu autografe, in 2008 am plecat cu pana cu care a cantat Tomi Koivusaari :D. Ce pana noastra! :))
Afisul

Pozele din concert sunt facute de Rares:
Esa Holopainen
Tomi Koivusaari
Niclas Etelavuori, Tomi Joutsen si Jan Rechberger
Tomi K
Santeri Kallio si Tomi J
Tomi J si Esa

Jan Rechberger
si poza cu Esa si Santeri :D, cele 3 blonde :))
si cu Jan, Niclas si Tomi Koivusaari, neclara dar important e ca sunt eu cu ei si mai ales cu Tomi :D

sâmbătă, 12 iulie 2008

JUDAS PRIEST LIVE IN BUCURESTI!

CE CONCERT!!!!!!
ATAT DE MULT ASTEPTAT SI ATAT DE INTENS, FRUMOS, ADEVARAT, PROFESIONIST SI ROCK! Intr-adevar OLDIES BUT GOODIES!
Am ajuns cand canta Ross the Boss. Nu prea m-a impresionat. Ca a cantat piese Manowar, ok inteleg, omul a fost in Manowar dar sound Manowar si numai cateva piese ale tale cantate, nu prea am mai inteles. A fost bine ca a fost asa ca am avut timp sa beau o bere si sa ma intalnesc cu lume, multa lume: in primul rand CARGO (fara Cristi), Lenti Chiriac, Alex Revenco, Nelu Tilie (ex. Tineretul Liber, cand eram noi tineri hahaha), Damigeana (solist la ACT), Zapada (cel de prin multe trupe), Tudor Chirila, Kirk (City fm), etc.
La fel de in primul rand, prietenii mei: Stefan (flebetzul), Andrei cu Magda, Mugur cu Cristiana si alti cunoscuti pe care ii intalnesti la astfel de evenimente :D.
A urmat Primal Fear. Suuuuuupeeeeeeeeerrrr. Are solistul o voce bestialaaaaaaaa! Foarte buna si perfecta incalzire pentru Judas Priest! La fel de bun si sunetul.

Si a venit ora magica, cand pe scena au aparut cei 5 Judas Priest si ora de la care am fost in extaz total si maxim :D.
Cu Cargo a fost foarte misto faza! Sunt obisnuita sa ii vad pe scena si nu in public, sunt obisnuita ca ei sa faca show si nu sa asiste la el, sunt obisnuita ca ei sa transmita starile de pe scena si nu ei sa le primeasca si, primindu-le, sa se manifeste ca atare, adica sa cante, sa fie incantati de ce vad si aud dinspre scena, sa faca poze, sa aplaude. Foarte tare a fost faza asta, cel putin pentru mine, sa fi la un concert rock al unei super trupe, inconjurata in public de oameni din cea mai tare trupa din tara. Foarte misto sentimentul :).
A fost aseara unul din concertele la care visam cand eram liceana rock'n'roll :D, cu una din trupele pe care le acultam de atunci si cu care imi disperam profii in pauze cand imi scoteam castile din walkman; hahahahha ce vremuri! Din "cauza" trupei Judas Priest, a muzicii, numelui si emblemei, in timpul liceului am fost convocata in biroul directoarei, unde proful de religie mi-a explicat cum e cu metalu', rocku' si satanismul si, cu sinceritatea omului care crede ca le stie pe toate, mi-a zis ca isi doreste sa "o iau pe calea cea buna" :)) Din pacate pt el, eu tot pe calea mea buna am ramas, adica tot rocker :D

Primal Fear




niste public la Primal Fear :)
niste public 2 :)
3
si 4 :D

duminică, 6 iulie 2008

CARGO - Pitesti, Turneu Timisoreana

Nici nu stiu cum sa incep.....

O sa incerc cumva sa incep. Foarte ciudata zi de sambata. Am plecat la Pitesti in aceeasi formula (eu, Ice si Miriam), am ajuns cand canta Six, care a fost misto si s-a auzit bine. A urmat concurs de impins butoiul cu bere si de aruncat potcoavele (5 la numar) si dup-aia Cargo. Si pentru ca nu am nimic de zis in plus despre concert si loc decat ce am scris pe forum, o sa copiez ce am scris acolo aici.

Pitesti:
Locatie naspa, intr-o parcare dubioasa intr-o margine de oras.
Sunet varza la Cargo, Six-ul s-a auzit bine.
Public: lume putina in fata scenei, dar lume care s-a agitat si a strigat si a cantat. Foarte multa lume la mese, lume care a ramas la mese cu micu' si berea.
Atmosfera naspa, deprimanta. Nu mi-a placut. A lipsit bucuria sarbatorii. Parca toata lumea a venit din obligatie la concert.
Concertul fain. Nu au cantat "Ca o stea" :)) dar foarte tare "Batacanda" si "Ziua vrajitoarelor".

Pozele sunt in ordinea in care s-au produs evenimentele. M-am prins cum sa le pun asa pe blog :))

SIX






CARGO





si poza preferata :D



un carton pe geamul bus-ului :))

cartonul meu

si semnaturile de pe verso