vineri, 29 mai 2009

AMORPHIS @ Hala de Muzica

Pt ca azi, 29 mai, se lanseaza oficial Skyforger si pt ca pe alt 29 (octombrie) o sa cante a 3-a oara in Romania si a 2-a oara in Bucuresti.

"Fara sa-şi dedice stilul unei anumite forme, intotdeauna usor de recunoscut, intotdeauna reali in propria viziune şi intotdeauna unici, Amorphis promit in aceasta toamna un concert excepţional la Hala de Muzica." (artmania)

joi, 28 mai 2009

Cea mai frumoasa bataie in usa!

Azi mi-a batut cineva in usa atat de tare ca era sa mi-o dea jos! Si m-am dus crizata la usa si am zis un "DA!" rastit si am deschis nervoasa! Era postasul care imi aducea plicul de la Amorphis webshop cu CD-ul Skyforger + tricou, CD care apare oficial maine :D Cand am vazut plicul mi-a aparut un zambet cat China :)) si i-am multumit dupa ce i-am zis, calma si zambitoare, sa nu imi darame usa data viitoare :))




luni, 25 mai 2009

Am primit asta pe mess si mi se pare super tare :)) Eu sunt stelista dar ma rog, Steaua acum este foarte praf; de fapt e praf de cand o conduce oierul ala.

DINAMO is trying to connect to uefa champions league server. Loading… fatal error…. The connections was reset by URZICENI.. Please try again next year.

sâmbătă, 23 mai 2009

CARGO @ Hala de Muzica 2

In primul rand nu stiu de ce toata lumea m-a intrebat daca merg?! Adica dupa 6 luni de pauza in Bucuresti se astepta cineva sa nu fiu prezenta? :))
BESTIAL LOCUL. Am auzit multe despre Hala si m-am covins aseara, e cel mai misto club din toate pe unde am fost (exceptand probabil Hard Rock Cafe-ul). Cea mai misto muzica ascultata inainte de concert, adica era Rammstein cand Cargo s-a urcat pe scena, a fost Billy Idol, AC/DC, Metallica etc. De unde rezulta ca Amorphis-ul acolo o sa fie mult mai misto ca anul trecut la Romexpo. Un MARE plus pt Hala este ca s-a fumat dar nu mi-a mirosit nici o haina si nici parul a tutun si mai ales, se putea respira inauntru.
Cargo: misto concert, desi mi s-a parut cam scurt si a fost o parere unanima. Mi-a placut foarte mult inceputul de la Batacanda, f mult. La fel, bisul: Destin.
A fost un concert reusit, sper numai sa nu mai dureze atatea luni pana la viitorul concert in Bucuresti.

joi, 21 mai 2009

AMORPHIS - SKYFORGER

Amorphis a pus intregul album pe MySpace! Enjoy!

marți, 19 mai 2009

CARGO @ Hala de Muzica

Concert Cargo in sfarsit in Bucuresti!

duminică, 17 mai 2009

Noaptea Muzeelor

A fost (in momentul in care scriu aceste randuri inca este) noaptea în care unsprezece muzee bucureştene s-au reunit într-un circuit şi si-au aşteaptat vizitatorii la expoziţii, spectacole de muzică, dans, teatru şi film, proiecţii în aer liber şi evenimente speciale interactive.

Este noaptea in care se produce imbulzeala (desi anul asta a fost mult mai putina decat anul trecut), este noaptea in care se observa gradul de incultura al tinerilor liceeni si este noaptea in care observi cum multi intra in muzeu ca in carciuma si se comporta ca atare.

Dar este noaptea boema, noaptea frumoasa, noaptea in care descoperi lucruri noi si ti le reamintesti pe cele vechi si noaptea de cultura.

In noaptea asta am vazut Muzeul Militar Naţional „Regele Ferdinand I” si Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi. Foarte interesante ambele desi se afla in "lumi" total diferite.

2 observatii am:

1. Muzeul Militar Naţional „Regele Ferdinand I” are foarte multe exponate afara, aleile nu sunt luminate, deci ce este expus afara trebuie vazut numai ziua, din pacate.

2. Muzeul Naţional al Hartilor si Cartii Vechi - si acum ma intreb unde erau cartile? Nu le-am vazut!

joi, 14 mai 2009

Skyforger samples

cam asa o sa sune viitorul album Amorphis :D
http://www.nuclearblast-musicshop.de/album_info.php?album_id=159429

Silver Bride video



Esa comments: "Director Owe Lingvall did a great job with Silver Bride. We are very happy with how the video came out and it really serves the song."

Director : OWE LINGVALL
Producer: MIRKA RANTANEN
Production company: HELSINKI PUMP PRODUCTION OY, www.helsinkipump.com
Location of video shoot in Helsinki, Finland: ANGEL FILM STUDIOS, www.angelfilms.com
Location of video shoot in Umea, Sweden : VILLAGE ROAD FILM, www.villageroadfilm.com
Animation & special effects : DAVID SANDBERG

sâmbătă, 9 mai 2009

Coltul cu muzici prafuite 5

Rebel Yell - I LOVE IT!!!!

vineri, 1 mai 2009

Insistente

N-am inteles niciodata oamenii care insista sa faci ceva dupa ce te intreaba daca vrei si tu zici NU. N-am inteles de ce cand spui NU trebuie sa existe un milion de insistari pe langa acel NU. Nu inteleg oamenii care cred ca intr-un NU exista si un poate! Este un simplu NU for fucking sake, you moron!
Nu inteleg de ce de fiecare data cand zic NU lumea insista sa fie DA atat de mult, incat ma enervez la maxim si, culmea, dup-aia tot eu sunt de vina pt ca nu ii inteleg. Din moment ce ti se ofera posibilitatea de a alege daca DA sau NU, de ce trebuie lumea sa sufere daca ai ales NU? Exemplu de intrebare idioata, sau suferinta: "De ce ma iei asa?" Raspunsul la ea, pt specimene d-astea, este: "Poate pt ca insisti atat de mult incat ai reusit sa ma acresti?" Sau alta, care imi place la isterie: "Dar de ce nu?" Because!!! Mai contaza de ce din moment ce am zis NU?
Pt specimenele astea care nu inteleg de ce nu, am eu o intrebare: v-ati gandit vreodata ca explicatia refuzului poate fi mai dureroasa decat acel simplu NU? Nu v-ati gantit; pt ca altfel nu a-ti mai insista! Poate e cazul sa incepeti sa ganditi!