vineri, 30 aprilie 2010

The Hooters - 500 miles

Aud foarte des la radio piesa asta. Cred ca in fiecare zi este data. Imi place foarte mult si am tot vrut sa o caut. Habar nu aveam cine o canta sau cum se numeste. Azi, acum, am gasit-o. Cate poti gasi pe youtube scriind "hundred" :)).
E una din piesele alea pe care "ma fixez". Am mai povestit eu aici cum e cu "fixatiile". Enjoy!

Nordic moon 2

marți, 27 aprilie 2010

De ce iubesc cafeaua?

Pentru ca are proprietati mistice: ne imprietenim la o cafea, ne despartim la o cafea, asteptam un telefon la o cafea, pierdem un tren la o cafea. Ghicim in zatul ei viitorul, uneori si trecutul. Ne da idei de cadouri (toti avem macar o cana cu "Astazi e ziua ta", "Cana de sef" sau "Hai la o cafea").

Un vechi proverb turcesc spune: "Cafeaua trebuie sa fie neagra ca noaptea, tare ca moartea dar dulce ca iubirea".

luni, 26 aprilie 2010

Rockstar

Cause we all just wanna be big rockstars! :))

duminică, 25 aprilie 2010

Ieri

Am fost in parc si m-am jucat cu my precious Nikon D3000. Inca invat, inca il descopar, inca nu am citit tot manualul :))

duminică, 18 aprilie 2010

Stejarul Mollestad - Copacul in varsta de 1000 de ani




Stejarul Mollestad se afla in Birkenes si este unul dintre cei mai mari copaci din Norvegia in ceea ce priveste grosimea si circumferinta. Doar stejarul din Ullensvang, Hardanger, este mai mare.

Stejarul Mollestad este gol pe dinauntru dar inca inverzeste. Gaura din interior are diametrul de 1,3 metri. Stejarul are 6 crengi mari si coroana lui acopera o suprafata de peste 200 de metri patrati.

"Stejarul Vette" este alt nume al acestui stejar.
Exista mai multe legende despre acest copac care vorbesc despre cresterea lui nenaturala sau despre fiintele care traiau in subteran. Stramosii norvegienilor credeau ca omul care a prestat prima munca, a devenit strajerul fantoma si a locuit pe viata in gorganul lui.
Locul a devenit sfant si copacii care au crescut pe el s-au numit vette si au fost luati in ingrijire. Pe parcursul anilor oamenii au "sacrificat" alimente, lapte si bere pentru copac. Prima bere din butoi trebuia sa fie lovita de stejar, sa fie daruita stejarului. Daca acest lucru nu era facut, norvegienii erau convinsi ca prosperitatea fermelor ar disparea si ca saracie mare va veni. In cazul in care un copac vette s-ar fi deteriorat, oamenii credeau ca urma sa se intample un dezastru.

Varsta..............................in jur de 1000 ani
Circumferinta ..............................10,5 m
Grosime ........................................3,5 m
Inaltime .....................................15 m
Diametrul coroanei .......................16-17 m
Circumferinta coroanei .......................50 m
Circumferinta celei mai mari crengi ........2,58 m

miercuri, 14 aprilie 2010

13

Cel mai frumos 13 e cel din aprilie. Pt ca este al meu.
Ieri a fost o zi de marti 13.
O zi frumoasa si insorita, ca mine :D
Ziua cand am mai pus un an la etate si ziua cand am facut un test. Am fost curioasa sa aflu cine isi aduce aminte de aniversarea mea fara ajutorul blogului (mai exista si alte ajutoare, cum ar fi forumuri, etc). E interesant sa constati cine iti ureaza, cine se gandeste; acel LMA rostit (scris sau verbal) conteaza. Iti aduce un zambet.
Am avut zambete azi, de toate felurile.

duminică, 11 aprilie 2010

Forging The Land Of Thousand Lakes

Apare pe 23 iunie in Finlanda si pe 25 in celelalte tari.
Surpriza este ca se reinregistreaza piesele vechi iar cea mai mare surpriza este fotografia de mai jos: Tomi Koivusaari din nou la microfon :D

LA MULTI ANI TOMI KOIVUSAARI! Azi implineste 37 de ani!

sâmbătă, 10 aprilie 2010

2 E

Evgheni si Edvin.
Plushenko si Marton.
Un rus si un ungur nascut in Ukraina.
Patinaj si Sradivarius.
11 aprilie, Bucuresti, Kings On Ice.

sâmbătă, 3 aprilie 2010