marți, 30 octombrie 2012

duminică, 28 octombrie 2012

Joc de noroc - Teaser

Pentru mine este un album asteptat cu mare interes, care mi-a starmit curiozitati din prima secunda si pe parcurs mi-a starnit si entuziasm pentru ca am descoperit si celelalte piese. Am vazut un singur concert si am ascultat cele 3 piese pe internet si de atunci sunt foarte nerabdatoare sa am albumul si sa fac șanț pe el. Cred ca o sa vreau 2 :)). Suna foarte bine! Ma asteptam sa sune bine dar e asa placuta senzatia aceea cand ai confirmarea ca o sa iasa un album misto si cand esti nerabdator si zici in fiecare zi: "nu mai apare albumul ala odata" :)).


vineri, 26 octombrie 2012

Body paint


These racy motorbikes are wheelie eye-catching – because they’re actually naked bodies wrapped around each other.
The bikes are the creations of body paint artist Trina Merry whose amazing work blurs the lines of reality.
Trina and her models took anything from 13 to 18 hours to form the life-like motorcycles which have now been chosen to front a huge US motor show.

miercuri, 24 octombrie 2012

O zi de toamna in Parcul Herăstrău

Bineinteles ca astazi cand am planificat o plimbare in parc, vremea nu a fost nici insorita si nici calduroasa ci din contra, cam neprietenoasa. Dar avand in vedere ca nu a plouat m-am bucurat de peisaje si de liniste. Am facut si cateva poze:
Parcul Herăstrău

sâmbătă, 20 octombrie 2012

Desant lanseaza primul album: "Joc de noroc"

Conform maximumrock.ro:


Dupa aproximativ un an si jumatate de la constituire, perioada in care au lansat doua videoclipuri si un single, DESANT lanseaza primul material discografic, intitulat “JOC DE NOROC”, lansare ce va avea loc in Club Daos din Timisoara in data de 09 Noiembrie a.c. si este primul concert ce face parte din turneul de promovare a albumului.

http://www.maximumrock.ro/stiri/1081-desant-lanseaza-primul-album-%E2%80%9Cjoc-de-noroc%E2%80%9D.html

Elegy - Past and Present

Two voices ....
.... the one that was and the one that is.
Pasi (past) is good but Tomi (present) is incredible.

Pity that the song is not filmed entirely!

joi, 18 octombrie 2012

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Nothing Else Matters

Nu cred ca in 1991 s-a gandit cineva ca prima balada scoasa de Metallica va avea din ce in ce mai mare impact cu trecerea anilor. Imi aduc aminte parerile pro si mai ales cele contra din 1991 cand a aparut Black Album si socul pe care l-au avut unii ca James si Lars au compus o balada!
Oficial exista 25 de coveruri prezente pe diverse albume, iar dintre cele cu voce feminina cel mai misto pana azi pt mine era cel cantat de Doro. Neoficial exista atat de multe coveruri........ nu cred ca se poate da o cifra exacta. Azi am descoperit alta voce feminina care canta foarte misto aceasta piesa, acompaniata de 2 chitari acustice:


vineri, 12 octombrie 2012

"Amintiri din copilarie"...

... ca sa citez un prieten :).
Imi aduc aminte ca era o vorba printre motociclisti la vremea aceea care spunea ca nu esti motociclist daca nu ai mers prima data pe o "comunista".
Cea din poza este prima motocicleta pe care eu am mers ca pasager si dupa si la coarne un pic - spre incantarea si, imediat in secunda 2, disperarea proprietarului :)). Este un IJ - Planeta 5.
Frumoase povesti am legate de si cu aceasta motocicleta :).

joi, 11 octombrie 2012

vineri, 5 octombrie 2012

Rezident Ex - "Povestiri din gara" la Arenele Romane

Cam asa s-a intamplat....... La piesa asta Arenele au explodat. A fost momentul acela de bucurie maxima cand TOATA lumea a cantat si topait. Pentru mine a fost cel mai frumos si mult asteptat moment din seara aceea de care m-am bucurat intens si pe care nu il voi uita prea repede :).


miercuri, 3 octombrie 2012

Desant - Doar o amintire

Desant a lansat astazi al 3-lea single "Doar o amintire". Am auzit-o/ascultat-o live in concertul de la Bucuresti cu Rezident Ex si chiar mi-a placut. Am fredonat la refren :).
Il puteti asculta aici:
http://shop.desantrock.ro/downloads/Desant-Doar-o-amintire.mp3