luni, 29 iulie 2013

Mein Herz Brennt (Piano and Explicit Version)

BESTIAL!!!


Enslaved si Shagrath (Dimmu Borgir)

Cand te plimbi din tara in tara se intampla chestii in aeroporturi si avioane, cum ar fi sa te intalnesti in Copenhaga cu Tomi Joutsen (Amorphis), cum ar fi sa calatoresti cu Venom si cum ar fi recent sa calatoresti cu Enslaved si sa dai nas in nas cu Shagrath (Dimmu Borgir) in Amsterdam.

Duminica am plecat din Romania. Nu am vazut Rammstein. Mi-a parut rau. Dar i-am vazut la Oslo. Mi-a parut rau ca nu am mers cu gasca la concert. Data viitoare :). Dar la aeroport m-am impiedicat de domnii de la Enslaved. Ei la bagaje speciale, eu la cantar. Cand i-am vazut i-am zis lu' Ice: "astia merg cu mine in avion". Si asa a fost. In Amsterdam cand am intrat in aeroport, erau opriti pe culoar si m-am oprit scurt langa ei, le-am zis ca a fost misto concertul de la Bucuresti si i-am intrebat de unde stiu romana (asa mi-a zis Hannibal sa intreb si eu cum sunt fata ascultatoare am facut ce mi-a zis :)) ). Au fost surprinsi (eu eram imbracata cea mai nerocker), zambitori, bucurosi. Ivar (chitara) a fost purtatorul de cuvant si la intrebarea mea despre limba romana a zis repede: "El a invatat!" :)) si a aratat spre Arve (chitara) care era ascuns dupa chitara lui si care a iesit in fata ca la scoala cand eu ma uitam care e ala aratat :)). Dupa aceea Ivar mi-a spus ca Arve a invatat romana de la promotor. Ne-am salutat si mi-am vazut de drumul meu spre poarta spre Kristiansand gandindu-ma ca o sa mai dau de ei pt ca in partea aia in care merg eu sunt portile spre Norvegia. Si am dat de ei.
La verificarea bagajelor de mana spre Norvegia un nene de acolo mi-a vazut pasaportul din tava si a zis cu degetul pe silabele cuvantului: "RO-MA-NI-A" dupa care se uita la mine si zice "Ce faci?". Eu cred ca am facut niste ochi la fel de mari la ala cum au facut Enslaved la mine si pana sa raspund, nenea continua: "Bine?" :)). I-am zis: "Da, bine!". Aia de la Enslaved erau in spatele meu. Iar nenea care m-a intrebat ce fac nu era roman.

Dar pana la filtrul de la porti, in drum spre el, mi-a aparut o chestie neagra in fata ochilor, prea neagra ca sa nu ma plezneasca peste ochi. M-am uitat la el si am zis: "hmmm eu stiu mutra asta" si dup-aia am realizat: "asta e Shagrath!". Am studiat tatuaje, au rezultat; am studiat par si tzoale; si ele au rezultat. S-a dus la Starbucks. M-am dus si eu p-acolo. El era! Nu m-am bagat in seama pt ca era omul cu o fata si cu cafeaua in nas. L-am lasat in pace.

Si acum ca m-am laudat cu intamplarile mele cu norvegieni, bine am revenit in Norvegia! :)

sâmbătă, 27 iulie 2013

Rupea - Sighisoara - Cornu - Bucuresti (Iron Maiden)

Am vizitat pentru prima data Cetatea Rupea. Mereu am vazut-o din tren in drum spre Sighisoara si mereu am stiut ca este o ruina. Acum este refacuta total, se viziteaza si este foarte frumoasa.

Sighisoara am revazut-o dupa 5 ani. Intotdeauna e o placere sa revezi Cetatea Sighisoarei.

La Cornu in vizita la Ice nu am fost de aproape 4 ani.

Poze:   
https://plus.google.com/photos/103620941418319925356/albums/5905041748351886001?banner=pwa

Primul si unicul concert Maiden (pana acum cateva zile) pt mine a fost cel din 1995 de la Polivalenta cand solist era Blaze Bayley. In 2008 nu mai stiu de ce nu am participat iar acum in 2013 am fost norocoasa pt ca nu trebuia sa mai fiu in Bucuresti si totusi a trebuit sa mai raman si deci nu am ratat concertul care a fost foarte frumos: o intoarcere metal in timp in adolescenta, show din partea trupei, atmosfera bestiala din partea publicului si un nemuritor Bucharest In The Dark :D - Fear Of The Dark.

sâmbătă, 20 iulie 2013

Fear of the Dark

Va fi la Bucuresti pe 24 iulie in Piata Constitutiei \m/

joi, 11 iulie 2013

Amorphis - Nightbird's Song (Official Video)

Cine are cd-ul original care cuprinde si dvd a vazut de mult clipul asta :). Cine nu are vede acum pt ca in sfarsit cineva l-a pus pe iutub :)