luni, 8 august 2011

A fost Ozzy

Foto: Jon Anders Skau
A fost primul meu concert in Kristiansand, a fost lume multa, a fost atmosfera si a fost foarte misto.

Ozzy a intrat pe scena cu 10 minute inainte de ora anuntata si totul a inceput cu: "Hello everybody! Let the madness begin!!!". Si a fost nebunie o ora intreaga. Au fost hiturile vechi si hiturile noi. Au fost super solouri de chitara, bass si tobe.
Inainte de bis Ozzy a intrebat retoric: "You know i'm crazy right?" dupa care a aruncat 3 galeti de apa spre public. A mai fost pe scena un furtun cu spuma pe care l-a folosit de 2 ori. Cei din primele randuri au fost udati si inspumati :)).

Ozzy a fost mai sprinten ca in tinerete cred, sau cel putin la fel. E greu sa crezi ca are 62 de ani cand il vezi pe scena. E la fel de sprinten, dark si metal, cu o voce incredibila care nu il tradeaza.
Doar la bis spiritele s-au mai calmat cu Mama I'm Coming Home. Dar s-a revenit repede la starea initiala pt ca lumea nu l-a lasat sa plece si a continuat cu Paranoid, momentul de isterie maxima si generala in public. A urmat Fairies Wear Boots si aplauzele indelungate de la sfarsit. A spus de cateva ori ca ne iubeste pe toti si raspunsul primit din public a indicat ca sentimentul este reciproc.

Niciun comentariu: