duminică, 19 octombrie 2008

Faze din Bucuresti!

Azi am fost la o expozitie la Muzeul de Geologie si, pe bulevardul Aviatorilor, de la Piata Victoriei spre Statuia Aviatorilor, toti pomii erau "imbracati" asa:

Tot la o expozitie am fost cand am facut pozele astea: cam asa se parcheaza in buricul Bucurestiului, mai exact in fata Teatrului National de Opereta Ion Dacian, langa Teatrul National si langa Intercontinental.


6 comentarii:

Anonim spunea...

So... we share the same discontents! :) Chiar azi ma plangeam unui coleg ca la Romana nu mai poti sa te misti nici ca pieton din cauza masinilor parcate printre cladiri. Mai ales din cauza celor parcate total haotic si iresponsabil... ca si cea din pozele tale.

Raluca Teodorescu spunea...

astazi am vazut o faza tare rau. le-a luat pe toate! in acelasi buric de Bucuresti, la Universitate, la iesirea de metrou cu Muzeul de Literatura, e parcare da? Bun! A venit un nene englez, care conducea un tanc de masina si a incercat sa se bage intr-un loc in cae abia intra un matiz. Domne, omul avea vointa, dar locul era mai stramt si deci locul a invins. Si ce face omul? Ma claxoneaza pe mine, care eram pe trotuar, sa ma dau la o parte ca el tre' sa treaca PE TROTUAR, da? Si se parcheaza exact in gura de la metrou. Deci fix cu botul in intrarea-iesirea din pasaj de la metrou.

Anonim spunea...

Deci se poate! Ce faci in situatia asta? Eu unul fac spume la gura de nervi...

Raluca Teodorescu spunea...

eu l-am injurat in limba lui dar nu cu "fuck you" si d-asta rasuflate d-ale lor, ci i-am tradus o injuratura romaneasca care era cu imbecilul...BIP si soferul...BIP si esti pe trotuar in ...BIP :))

Anonim spunea...

Asculta la mine... cumpara-ti o arma! Just in case... :P Un pumn de fier ceva... o ghioaga, un buzdugan, un trident... ceva ascutit acolo... ca altfel nu se mai poate...

Raluca Teodorescu spunea...

o sa imi iau un uzzi :)) dar cred ca cea mai buna arma pt masinile astea scumpe si soferii lor bashitzi raman tot banalele chei >:)