joi, 11 februarie 2010

Micul Paris s-a transformat in Mica Venetie

Cu delasarea autoritatilor ne-am prea obisnuit. Cand a inchis nea Oprescu bulevardele ca sa dezapezeasca ne-am crucit. Am zis ca poate moare si brusc s-a gandit sa faca ceva. Ghinion, se pare ca va trai mult si degeaba. Zapada de pe drumurile dezapezite a pus-o pe trotuare. Aseara a plouat si acea zapada acum, cand temperatura este peste 0 grade, s-a topit si brusc Bucurestiul a fost sub ape. Incredibil ce am vazut azi in Bucuresti. Numai pieton sa nu fi! Dar nici sofer! La mai mare domnule Oprescu! Nu va lasati! Daca insistati, si va stim insistent, o sa dispara si Dambovita sub tonele de zapada topita!

2 comentarii:

teo spunea...

in imp ce ploua cu galeata in bucuresti,ion si ghio alergau disperati prin ploaie pentru ca isi perdusera nevestele.la un moment dat se intalnesc si,gafaind de alergatura si uzi pina la piele,se intreaba reciproc....ion-tu ce ai pierdut?/ghio-nevasta/ion-si tu?ghio-da./ion-cum arata nevasta ta?ghio-ba buna rau,cu tate mari,buze unflate,craci pina in gat,cur bombat,blonda/.ghio-da a ta cum arata?/ion-dao-n plm.hai s-o cautam pe a ta.

Raluca Teodorescu spunea...

wahahahahha! Deci cine vrea sa scape de nevasta acum e momentul. Ploua si maine si sambata in Bucuresti. Duminica se diversifica: o sa fie lapovitza :D