marți, 15 decembrie 2009

AC/DC la anul in Bucuresti!

De data asta e pe bune pt ca scrie la ei pe site; este primul concert anuntat:

16 May 2010 Bucharest
RO Piata Constitutiei

Update ora 11:24, 16.12.2009:
AM BILEEEEEET LA AC/DC !!!!!!!!!!!!!!! :D
Celelalte 2: 1 Ice si 1 var-miu.

4 comentarii:

Ice spunea...

In cazul in care nu m-am exprimat destul de clar in viu grai .. ti-am zis ca maine dimineata o sa fiu prima la coada la eventim sa-mi iau bilet ? Si ca nu o sa te mai intelegi cu mine MULTA vreme de acu incolo ? :)) FIIIIIIIIINNNALYYYYYY concert AC/DC in RO !!! LET THERE BE ROCK !

Raluca Teodorescu spunea...

Wahahahahahhahaha! No shit! Cred ca ne batem la coada pt un loc, care ia prima bilet :D
De inteles oricum nu ma mai inteleg cu tine :)). Dar cunosc sentimentul pt ca l-am trait de 2 ori: cel mai intens in 2006 la primul concert AMORPHIS in RO si a 2a oara in 2008: sa-ti aduic aminte de Priest???????????

Ice spunea...

Yeeeeeeeeey :)) desi surprinzator de putina lume la casa de bilete a salii palatului, in schimb telefonul suna ca la balamuc si toata lumea intreba exact de concertul asta. cred ca abia acum incepe lumea sa realizeze ca de data asta NU mai e teapa ... ar mai fi si faptul ca bugetul e deja atribuit cheluielilor de sarbatori.

Raluca Teodorescu spunea...

Cred ca lumea inca nu realizeaza ca se vand biletele asa de repede si mai ales exact in ziua in care au anuntat ca se vand, lasand la o parte ca e pe bune concertul. Nu prea se intampla in tarisoara noastra asa: cand ai zis sa si faci. Incepem sa fim si noi ca altii, finally!
Cheltuieli de sarbatori? Pai tocmai ce a aruncat mosul bilete la AC/DC pt disperati ca noi si altii :))